Troost & Rouw

Het is vaak moeilijk te bedenken wat je een persoon zou kunnen geven die een geliefd persoon moet missen door overlijden. Wat neem je mee naar een condoleance, uitvaart of begrafenis. Bloemen zijn altijd mooi om te geven, maar helaas na 1 week blijft daar niet veel meer van over. Een geschenk geven dat blijvend is en een speciale plek in huis kan krijgen, is heel waardevol en zal zeker heel erg gewaardeerd worden! Op deze pagina zie je al een aantal geschenken die compleet zijn, maar in overleg kan er uiteraard altijd iets aangepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende kaart, andere droogbloemen, kaarsen met persoonlijke tekst. Vraag gerust per mail naar de mogelijkheden.

Op de pagina: cadeautjes - troost & rouw vind je ook nog toepasselijke geschenken die eventueel samengevoegd kunnen worden.

Sorteer op
 • Nieuw

  Cadeaupakket - Veel sterkte met dit grote verlies
  Cadeaupakket - Veel sterkte met dit grote verlies

  We branden wel eens een kaars als steunbetuiging, om troost te bieden. Een kaars branden we voor een persoon die overleden is ter nagedachtenis. Hoe mooi is het om dit geschenk te geven aan de mensen die een liefhebbend persoon…

  € 23,95
 • Nieuw

  Cadeaupakket - Een lichtje voor jou
  Cadeaupakket - Een lichtje voor jou

  Een liefdevol cadeau verpakt in een mooi geschenkdoosje en luxe tas. Deze waxinelichthouder in hart vorm is een toepasselijk troostgeschenk voor een persoon die het erg moeilijk heeft.

  Het kaartje met de tekst: 'Lichtje voor jou'…

  € 15,95
© 2020 - 2024 Roselot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel