Het gezicht achter Roselot

Wat leuk dat je komt kijken in mijn winkeltje en dat je benieuwd bent wie er achter de shop zit.

Mijn naam is Maroesja, 49 jaren jong, getrouwd met Erik en samen zijn we de trotse ouders van Roos(23)  & Lotte (21). Dan begrijp je meteen waar de naam van de shop vandaan komt! ;-) Wij wonen in Assendelft, een rustig dorp midden in de randstad.

Naast Roselot ben ik ook al 30 jaar verpleegkundige en mede door mijn werk en door een moeilijke tijd die we hebben meegmaaakt als gezin, wilde ik mijn lang gekoesterde wens uit laten komen. Een eigen winkeltje beginnen waarbij ik mensen kan helpen om een geschikt kaartje, cadeautje voor de ander uit te zoeken. En dan niet alleen voor de leuke momenten/gebeurtenissen in het leven, maar ook juist bij de moeilijke, verdrietige momenten. Je kan juist dan zo veel voor de medemens betekenen, kleine moeite...groot gebaar!

Op 28 september 2020 (mijn verjaardag) is de shop geopend en heb ik al vele mensen mogen helpen! En dat maakt mij zo ontzettend dankbaar en blij!

Via Roselot kun je dus ook cadeautjes op maat bestellen, via de site, maar ook via een korter lijntje...door een mailtje of app te sturen. Ook kun je via het contactformulier een berichtje sturen. Ik zal dan meestal binnen 24 uur reageren. Ook staan er in de shop al kant en klare cadeaupakketten en geefdoosjes, dan hoef je alleen maar op je gevoel af te gaan wat je leuk vindt! :-)

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Laat de drempel laag zijn!

Liefs, 

Maroesja

                                            

© 2020 - 2024 Roselot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel